Cocaethylene

In Het Kort:

Ook bekend als: Whiskey Wit, Vodka Coca, Medi-Pack
Heet eigenlijk: Cocaethylene
Prijs: een halve gram versneden Cocaïne (0-50%) kost €25,- + Een fles drank +/- €15,-


Bij oraal gebruik:
Effect duur: mogelijk tot 5 uur                                          (wat maakt het verschil?)
Come down: gemiddeld tot 1,5 uur
After effect: mogelijk tot 10 uur
Half-life: mogelijk tot 8 uur                                                 (wat is 'half-life'?)
Aantoonbaar in je - bloed: 2 tot 10 dagen
                             - urine: 2 tot 8 dagen
                             - speeksel: 10 min tot 1 dag

Benodigde tijd om te herstellen: Minimaal 30 dagen! Bij voorkeur 2 maanden..

Herstel van Levamisol bedraagd: Minimaal 60 dagen! Bij voorkeur 4 maanden..

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

Bekijk prijs voordat u kunt bestellen. Wat is dit?

We will send this product in 2 days. Read more...

Call us now for more info about our products.

Return purchased items and get all your money back.

Buy this product and earn 10 special loyalty points!

Productbeschrijving
Details

"weet wat je neemt"

Hoe herken ik het:

Cocaïne is de witte substantie die overblijft na het verwerkingsproces van de Cocaplant. Cocaïne heeft een typische geur, die als lichtelijk chemisch aangemerkt kan worden. De geur word deels veroorzaakt door het middel waarmee de coke is 'gewassen'. Cocaïne die gewassen is met Ether word vaak aangemerkt als 'die typische geur van goede coke'. Echter heeft de geur dus niks met de kwaliteit te maken. Ook de smaak word deel bepaald door 'de washing'. Kenmerkend is de licht chemische na smaak, die door veel gebruikers juist al fijn word ervaren.

Alcohol, of eigenlijk Ethanol, is een kleurloze substantie en is in pure vorm vrijwel geurloos. Door toevoeging van andere vloeistoffen en ingredienten onstaat er een drinkbare mix die we herkennen als een alcoholische versnapering. 

Wanneer Cocaïne en Alcohol gelijktijdig worden genuttigd, gebeurd er iets 'bijzonders' is het lichaam. In het afbraakproces vormen beiden stoffen samen een geheel nieuwe substantie: Cocaethylene genaamd.

Waarschuwing van Doktermolly.nl!

Cocaethylene heeft een veel langere tijd nodig om afgebroken te worden door het lichaam en verlengt daarom het effect. Het probleem is echter dat cocaethylene vele male neurotoxischer is en daarbij cardiotoxisch! Dit betekend dat gebruik van dit middel een direct risico veroorzaakt op hart aandoeningen en kwalen.


En alsof dat nog niet erg genoeg is:
In 85% van alle geteste cocaïne samples in Nederland werd de stof Levamisol gevonden, met samples die tot wel 35% van deze stof bevatte. Levamisol is levensgevaarlijk! Van origine is levamisol een ontwormingsmiddel voor paarden. Wanneer het menselijk lichaam dit binnenkrijgt, word het omgezet in de stof Aminorex die nóg veel schadelijker is. Deze stof is zo 'n zware belasting, dat het lichaam er tot 72 uur voor nodig heeft om deze af te breken.

Langdurig en/of regelmatig gebruik van cocaïne met levamisol erin leid tot het afsterven van alles waarmee het in aanraking komt. (De gaten vallen er letterlijk van in je gezicht)

Neem geen onnodig risico, en test je coke voor gebruik. Op vervuiling & zuiverheid!

"weet wat er (op de achtergrond) gebeurd"

Wat doet het met me?

Cocaïne is een substantie die werkt als een heropname remmer van de neurotransmitter Dopamine, en in geringe mate die van Noradrenaline en nog geringere mate die van Serotonine. Doordat de heropname transporters worden geblokkeerd kan er een enorme overvloed aan neurotranmitters ontstaan, die op hun beurt zorgen voor het gewenste effect van de Cocaïne.

Alcohol, of Ethanol, is een verdovend middel dat o.a. uitwerking heeft op de neurotransmitter GABA. Door de werking van dit systeem te stimuleren worden worden andere neurotranmitters onderdrukt. Hierdoor is informatie overdracht vertraagd en/of belemmerd en hierdoor ondervinden we het gewenste effect. 

Wanneer Cocaïne en Ethanol elkaar ontmoeten in de lever, tijdens het afbraakproces wat plaatsvind in ons lichaam, ontstaat er een nieuwe substantie genaamd: Cocaethylene. Net als Cocaïne, werkt Cocaethylene als een heropname remmer van de neurotransmitter Dopamine, en in geringe mate die van Noradrenaline en nog geringere mate die van Serotonine. Doordat de heropname transporters worden geblokkeerd kan er een enorme overvloed aan neurotranmitters ontstaan, die op hun beurt zorgen voor het effect dat we ervaren. Cocaethylene heeft echter een tien keer zo sterke voorkeur voor het Dopamine systeem als Cocaïne, en is mede daardoor vele male meer cardiotoxisch (gevaarlijk voor het hart) als Cocaïne. Het zou het risico op direct overlijden door gebruik tot wel 25 keer vermeerderen.

Elke psychoactieve stof beïnvloed onze lichaamseigen systemen. Hoe langer deze invloeden standhouden, hoe groter het gevolg op de gezondheid. Cocaethylene heeft een veel langer 'half-life' als Cocaïne of Alcohol, waardoor je lichaam lang na gebruik nog steeds belast word. De afbraakproduchten die in dit proces vrijkomen blijven nog vele malen langer in het lichaam, en vormen zo een belasting op een nog veel langere termijn als dat er gedacht word. Tot overmaat van ramp word er ook vaak levamisol aan de coke toegevoegd. Dit is normaal gesproken een ontwormingsmiddel voor paarden, maar wanneer dit aan coke word toegevoegd beïnvloed dit het effect op nadelige wijze (voor de gebruiker). Levamisol heeft een veel langere half-life als coke en verlengt daardoor dus de high. Dit lijkt in eerste instantie positief, maar wanneer we dit nader onderzoeken blijkt dit alles behalve waar. Levamisol heeft een zeer hoge neurotoxiciteit en is veel al verantwoordelijk voor het 'wegrotten' van gezichtsdelen bij regelmatige gebruikers.

Lees meer over: Levamisol in cocaïne, waarom?

- Cocaïne is op zich al schadelijk, Alcohol is dat ook. 1+1=11!
- Gebruik is nóóit zonder risico's, zorg dat je ze minimaliseert!"Tips van Molly!"

Do's

- Zorg voor je eigen snuif-gereedschap, snuifbuisje of rietje, zo voorkom je de verspreiding van bacterien en virussen zoals hepetitus!
- Zorg dat je voldoende de gelegenheid hebt om uit te rusten na je ervaring. Alleen in rust kan herstel plaatsvinden!
- Voorzie je lichaam van de juiste voedingstoffen. Voor, na en tijdens gebruik!
- Zorg dat je lichaam voldoende vitaminen, anti-oxidanten en mineralen heeft, en behoud!

Om dit te realiseren, adviseerd Doktermolly.nl de volgende health-support:

"Waarschuwingen!"

Dont's

- Gebruik bij voorkeur geen bankbiljet, zo voorkom je de verspreiding van bacterien en virussen zoals hepatitus!
- Stop geen coke in je mond/lik je sleutel niet af. Cocaïne veroorzaakt een heftige aanslag op je tanden!
- Lang doorgaan zonder eten (en/of drinken). Voorzie je lichaam van de juiste voedingstoffen. Voor, na en tijdens gebruik!
- Voortgezet gebruik zonder slaap, vermeerderd de schadelijke effecten. Haal dus geen 'nachten door'!

- Cocaethylene kan absoluut niet gecombineerd worden met: 

Tramadol  |  Opiaten  |  aMT  |  MAOi's       

- Cocaethylene is onveilig en onvoorspelbaar in combinatie met

   Amfetamine  |  Caffeïne  |  DOx  |  MDMA  |  DXM  |  5-MEO-xxT  |  NBOMes

- Het is onverstandig om Cocaethylene te gebruiken in combinatie met:

2c-T-x  |  2C-x  |  DOx  |  GHB/GBL  |  Ketamine  |  MXE  |  Mescaline


 

Beoordelen
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over: Cocaethylene
Eigen tags
Eigen tags

Gebruik spaties om tags te scheiden. Gebruik enkele aanhalingstekens (‘) voor woordgroepen.

Wat je niet wist over..

Deze pagina, is 'under-contruction'

Wanneer gebruik ik te veel?

Deze pagina, is 'under-contruction'